E27 LED lampen goedkoop?

Moeten je lampen vervangen worden en hebben ze een grote fitting? Ben je het zat om meer te betalen dan nodig is voor je stroom gebruik? Dan is de E27 Led de lamp voor jou, duurder in aanschaf, maar een heel stuk goedkoper in gebruik.

E27 LED verlichting is goedkoop

Eén van de meest gehoord argumenten waarom mensen kiezen voor de aanschaf van LED verlichting is het feit dat dit een hoop geld kan besparen. De besparing kan wel oplopen tot 90%, dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook zeker voor je portemonnee.

Om te beginnen is een LED lamp stukken goedkoper door de branduren dat deze mee gaat. Een LED lamp gaat namelijk wel vijf keer zo lang mee als een spaarlamp. Maar dat is niet het enige voordeel dat deze lamp heeft te bieden. Een E27 Led lamp zet namelijk meer energie om in licht, in plaats van in warmte. Dat is niet het geval bij bijvoorbeeld een gloeilamp, die zet namelijk maar 10% van de energie om in licht. De overige 90% zet deze lamp om in warmte die verloren gaat. Het feit dat een hoop energie wordt omgezet in warmte zorgt ervoor dat een gloeilamp ook eerder kapot gaat dan LED verlichting.

E27 LED verlichting is ongeveer even duur in aanschaf als gloeilampen en dus hoef je het voor de aanschafsprijs van deze lampen ook niet meer te laten. In het verleden was dit wel anders, toen waren deze lampen erg duur en dus ook niet voor iedereen te betalen.

Kortom, ben je op zoek naar goedkope verlichting? Overweeg dan ook om alle lampen in huis te vervangen door E27 LED. Je zult al snel merken dat deze lamp een aardige besparing in de portemonnee kan zijn en dat de lamp een heel stuk langer mee gaat.

https://www.leds-depot.be