Salarisadministratie uitbesteden

De salarisadministratie doen is ineens een heel stuk lastiger geworden. Want waar er eerst gewoon genoeg geld was om alle werknemers mee te betalen, is dat er in deze tijd niet altijd. Dat komt natuurlijk om dat sommige bedrijven nu zo weinig inkomsten hebben, dat het lastig om iedereen te kunnen blijven betalen. Er zijn namelijk bedrijven die helemaal geen inkomsten meer hebben, doordat hun sector stil kwam te liggen. En er zijn sectoren die nu gedwongen worden tot het ontslaan van mensen, hoe tevreden ze ook over die mensen zijn.

Maar dat maakt de salarisadministratie er natuurlijk niet makkelijker op. Want hoe regel je dat? En ook de mensen die je niet ontslaat, hoe ga je daar mee om. En stel, een werknemer krijgt last van het COVID 19 virus en is daardoor heel lang niet in staat te werken. Hoe moet je daarmee omgaan?

Daarvoor kun je de salarisadministratie uitbesteden. Dan komt deze taak te liggen bij een bedrijf dat er gespecialiseerd in is. Dit betekent dat zij alles over de wet weten en dus veel minder werk hoeven te besteden aan de salarisadministratie dan jij zou moeten doen, omdat ze er veel meer verstand van hebben en ook nog eens veel meer ervaring mee hebben.

Zo hoef jij niet na te denken over al die lastige zaken, die vooral in deze tijd heel veel van jouw kostbare tijd roven. Dan kan jij lekker doorgaan met het beheren van je bedrijf en maak je dus veel meer kans om met je bedrijf deze economische crisis te beheren. Omdat jij bent waar je nodig bent en doet waar jij het aller beste in bent.

Het is dus zeker het proberen waard. Je zult merken dat er  veel tijd, en ook heel veel geld mee zal besparen.  Alleen al door dit simpele iets te doen.

https://www.cbbs.nl/

Een mantelzorgwoning op maat of een occasion?

Bij een mantelzorgwoning is er sprake van een compleet huis dat tijdelijk bij een ander huis geplaatst wordt. Hierdoor zijn er twee huishoudens met elk een eigen woning waardoor de privacy blijft maar de huishoudens elkaar wel kunnen steunen. Meestal verleent één van de huishoudens mantelzorg bij het andere huishouden. Een ideale oplossing om opname in een verzorgingstehuis van de zorgvrager te voorkomen of uit te stellen.

Een mantelzorgwoning van Chaletbouw Wernsen

Een mantelzorgwoning is een ideale oplossing om zorgbehoevende ouders of kinderen dichtbij de mantelzorgers te laten wonen. Zo kan een verhuizing naar een verzorgingstehuis worden voorkomen of uitgesteld en hoeven de mantelzorgers niet telkens op en neer te rijden. 

Bij Chaletbouw Wernsen kunt u een mantelzorgwoning kopen die geheel op maat wordt gemaakt. Met uw wensen als uitgangspunt bouwen zij uw zorgchalet op maat en plaatsen deze op locatie. Hierbij adviseren zij u en regelen ze de papierwinkel die bij de bouw en plaatsing hoort. 

Chaletbouw Wernsen zorgt voor een deskundige plaatsing. Hoe uw mantelzorgchalet wordt opgeleverd hangt voor een heel groot deel van u af. Bij een turnkey oplevering hoeft u niets meer te doen en kunt u uw zorgchalet dezelfde dag nog betrekken. Als u de indeling zelf wilt realiseren wordt het mantelzorgchalet casco opgeleverd. In de meeste gevallen dragen de bewoners alleen hun meubels en verdere inventaris naar binnen. De rest doet Chaletbouw Wernsen.

Nieuw of gebruikt?

Mantelzorgwoning te koop? Het is natuurlijk mogelijk dat u kiest voor het kopen van een mantelzorgwoning occasion of tweedehands mantelzorgwoning. Een belangrijk voordeel van een mantelzorgwoning op maat zijn de specifieke zorgaanpassingen. Het verlenen van mantelzorg is namelijk maatwerk. Bij een occassion mantelzorgwoning is het maar de vraag of deze woning goed past bij uw situatie. Terwijl een mantelzorgwoning die op maat gebouwd is de mantelzorg juist verlicht.

Andere voordelen van een mantelzorgwoning op maat tegenover een mantelzorgwoning occasion: 

  • U kunt de mantelzorgwoning precies zo laten bouwen als u wilt.

  • De mantelzorgwoning van Chaletbouw Wernsen is zeer onderhoudsvriendelijk.

  • Een mantelzorgwoning is niet alleen waardevast, het is ook een duurzame investering. Uw vermogen blijft namelijk behouden.

 

Camper beveiligen

Je hoort vaak genoeg verhalen over inbraken in campers. Wanneer je jouw camper voor de deur hebt staat wil je natuurlijk niet dat er ingebroken wordt. Ook wil je veilig op vakantie met je camper en wil je niet het gevoel hebben dat er elk moment iemand in je camper kan staan. Om de kans op een inbraak te verkleinen hebben wij een lijst gemaakt met tips hoe je de kans op een inbraak kan verkleinen en zo kun jij met een gerust hart op vakantie.

Parkeerplek

Als je met de camper overnacht is het belangrijk om naar een speciale plek te gaan voor campers. Ga niet overnachten op een stille plaats langs de weg. Dit maakt het voor inbrekers alleen maar gemakkelijker om je camper binnen te dringen en ook weer in een mum van tijd weg te zijn. Kies ervoor om je camper te stallen op een camping of camperplaatsen. Deze plaatsen zijn namelijk beveiligd door een hek of een oprit. Daarnaast zijn er op zulke plaatsen draadloze achteruitrijcamera die de boel in de gaten houden. Als je niet op vakantie ben zorg er dan voor dat een camos camera in de buurt hebt zo dat de camper in de gaten gehouden kan worden.

Ramen

Voor inbrekers is het natuurlijk het makkelijkst om in te breken via de ramen van een camper. Ramen zijn een makkelijk doelwit, omdat ze niet moeilijk open te breken zijn. Om inbraak te voorkomen kan je in je camper metalen profielen gebruiken die er voor zorgen dat er moeilijker ingebroken wordt. Een metalen frame maakt het lastiger om vanuit buiten open te breken.

Deuren

Je deur is de tweede optie waar de inbrekers voor zouden gaan. Zorg ervoor dat je deur optimaal beveiligd is. Een deurslot is niet genoeg om je camper te beveiligen. Een extra slot zal het al veel moeilijker maken om de camper binnen te dringen.

https://www.vanzwitserland.nl/

Fiscale Advocatuur Vink Amsterdam

Vink Fiscale Advocatuur Amsterdam is gespecialiseerd in fiscaal recht. Dit betekent dat wij fiscale procedures voeren, bijstand verlenen aan accountants en belastingadviseurs en onderneming, familiebedrijven en vermogende particulieren adviseren. 

Waarvoor kunt u terecht bij Fiscale Advocatuur Vink?

Bij Fiscale Advocatuur Vink kunt u terecht met belastingzaken. Bijvoorbeeld wanneer een bedrijf of ondernemer een conflict heeft met de Belastingdienst of dreigt te krijgen, kunnen wij hen bijstaan en advies geven. Het is als ondernemer, accountant of particulier prettig om een belastingkundige aan uw kant te hebben. Geschillen met de Belastingdienst kunnen namelijk erg hinderlijk zijn of u afleiden van uw dagelijkse bezigheden. Wij zorgen ervoor dat u zich weer bezig kunt houden met andere zaken, door onze kennis van zowel het materiële als formele belastingrecht. Wij beschikken over alle fiscale kennis en de ervaring om hoogwaardige bijstand te verlenen voorafgaand aan en tijdens een fiscale procedure. Neem contact op voor fiscaal advies Amsterdam Vink Fiscale Advocatuur.

Fiscaal strafrecht

Ook voor fiscaal strafrecht kunt u bij ons terecht. Wanneer u te maken krijgt met een opsporingsonderzoek van de FIOD is het belangrijk om te worden bijgestaan door een advocaat die op de hoogte is van het fiscale recht. Hoe eerder, hoe beter. Door onze kennis van het fiscale recht kunnen wij voor u de mogelijkheid van een schikking of transactie beproeven. Wanneer het toch tot een strafzaak komt, werken wij graag samen met een strafrechtadvocaat. Kijk voor meer informatie op onze website.

Over ons

Wij werken bij Vink niet met vaststaande modellen, maar kijken juist naar elke zaak met een frisse blik. Op die manier kunnen wij maatwerk leveren op een praktische en doeltreffende manier. Wanneer u advies nodig heeft, kijken wij eerst samen met u naar alle knelpunten. Vervolgens bespreken wij alle mogelijke oplossingen. Wij denken creatief na over de mogelijkheden en zijn op de hoogte van alle fiscale en juridische ontwikkelingen. Wij denken dan ook niet in problemen, maar in uitdagingen. Of het nu gaat om een fiscaal advies of een geschil met de Belastingdienst. Met onze deskundigheid en creativiteit bent u in de juiste handen. Onze medewerkers zullen altijd rekening houden met uw specifieke belangen en geven altijd advies op maat. Betrokkenheid en openheid zijn voor ons erg belangrijk en wij hechten dan ook extra veel waarde aan een open en heldere communicatie waarbij wij korte lijnen hanteren. 

4 manieren om je klanten versteld te laten staan met kartonnen dozen

Bedrukken op of in kartonnen dozen is een van de belangrijkste technieken om de verpakking de wow-factor te geven en een sterke merkindruk achter te laten bij klanten. U kunt de verpakking kenmerken en bovendien een vleugje kleur(en) geven, goed gekozen grappige, slimme, brutale boodschappen toevoegen en een imago creëren dat de perceptie van uw merk zal beïnvloeden en uw klanten in ontzag zal achterlaten.

Maak een blijvende indruk met uw kartonnen dozen

Kunststofverpakkingen zijn overwegend wegwerpverpakkingen, kartonnen dozen daarentegen hebben een andere levenscyclus. Consumenten zijn geneigd om verpakkingen van karton te hergebruiken, bijvoorbeeld om goederen in huis op te slaan, of om met de kinderen te knutselen of om de kat een nieuw thuis te geven. Er zijn tal van creatieve ideeën voor het hergebruik van dozen van karton. En consumenten passen ze toe, zoals je kunt zien aan de vele duizenden video’s die op YouTube zijn geplaatst. Veel gebruikers delen hun ervaringen met online aankopen via sociale media, inclusief foto’s en commentaar met betrekking tot verpakkingen – en de trend groeit nog steeds. Bedenk hoe krachtig het zou zijn als iemand een knutselvideo zou uploaden met behulp van een kartonnen doos met het logo van uw bedrijf?

Ontwerp uw doos om een tweedelijns toepassing te garanderen

U kunt klanten helpen de mogelijkheden voor hergebruik van een kartonnen doos te begrijpen, door deze zo te ontwerpen dat het secundair gebruik ervan wordt ondersteund en om die optie aantrekkelijk te maken. Of het aantrekkelijker maken om uw doos te gebruiken dan die van de concurrentie. Zo zijn er voorbeelden van verpakkingsdozen die ontworpen zijn om er bijvoorbeeld een minicircus podium van te maken, met alle extra’s om van de doos een klein theater te maken. Voeg uw logo toe en uw merk gaat lang mee in de huiskamer van uw klant.

Ontwerp om indruk te maken

Verpakkingsdozen kunnen ook worden ontworpen om indruk te maken op de kopers, zodat ze een ‘wow’-reactie teweegbrengen wanneer ze worden ontvangen. Structureel ontwerp samen met bedrukking kan een eenvoudige doos omzetten in kunst. U kunt een doos bijvoorbeeld veranderen in een koffer en een ervaring creëren die kan resulteren in virale sociale aanbevelingen en een grote exposure voor uw merk.

De professionals van de Dozenhal kunnen uw wensen vast en zeker in praktijk brengen. Neem gerust contact met hen op om uw ideeën met hen te bespreken om te zien welke mogelijkheden er ontstaan.

Bekijk hier onze kartonnen dozen.

Wat zijn de kosten van een Mediator?

Wanneer u van plan bent om een Mediator in te schakelen voor het oplossen van een conflict met een andere partij is het handig om te weten de mogelijk kosten zijn. Het laatste waar u op zit te wachten is naast een conflict met een andere partij ook nog een flinke factuur. Een mediator lost natuurlijk wel een conflict op, dit heeft zo zijn prijs.

De kosten

Over het algemeen kan er vanuit gegaan worden dat de kosten van een Mediator zelf bepaald mogen worden. Dit is net zoals bij een advocaat of juridisch adviseur het geval. De eerste tip die ik daardoor mee kan geven is vraag gelijk bij het eerste belletje wat de kosten kunnen zijn van dit proces. Op die manier zult u niet voor verrassingen komen te staan.

 

In de meeste gevallen werkt een Mediator op basis van een uurtarief. Naast het normale uurtarief is het mogelijk dat er reiskosten in rekening gebracht gaan worden. Ook is het mogelijk dat er een eventuele ruimte gehuurd moet worden door de Mediator. Dit zijn kosten waarover u van te voren wel polshoogte van kunt nemen. Wat vaak vergeten wordt is dat onder het uurtarief ook de werkzaamheden vallen die hij moet verrichten tijdens bijvoorbeeld het bestuderen van documenten. Hij of zij zullen dus ook kosten maken waarvan u geen weet van heeft. Het belangrijkste is dat u van te voren navraagt wat de kosten gaan zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan door de Mediator.

Arbeidsgeschillen vaak gedekt

Wanneer u een Mediator in moet schakelen door een conflict wat op werk heeft afgespeeld heeft u over het algemeen geluk, tenzij u de werkgever bent. Het is namelijk zo dat in de meeste gevallen de kosten van een Mediator wordt gedekt door beide partijen. Wanneer u een conflict heeft op werk laat de praktijk weten dat dit in de meeste gevallen betaald wordt door de werkgever.

Ik ga scheiden en had een advocaat nodig uit Ede

Een goede advocaat in Ede vinden was nog een behoorlijke uitdaging. Want ik wil wel, als ik ga scheiden, een goede advocaat hebben waarmee we goed overweg kunnen en alles goed verloopt. Dit is voor het eerst dat ik te maken krijg met een advocaat en weet daarom ook niet goed wat ik ervan moet verwachten. Daarom zocht ik een professional die weet waar hij het over heeft en mij goed kon helpen.

Een goede advocaat vinden uit Ede

De reden waarom ik een goede advocaat nodig had, was omdat ik ging scheiden van mijn man. Samen hadden we een goed leven en twee kinderen. Maar helaas overwon de liefde bij ons niet en moesten we een punt zetten achter ons huwelijk. We zijn nog steeds goed bevriend met elkaar, maar we zijn het niet met elkaar eens over wie wat krijgt. Daarom wilde ik een goede advocaat die mij goed kon ondersteunen in de rechtszaak. Na een tijdje zoeken in de omgeving kon ik toch geen goede advocaat vinden die bereid was om mij te helpen in deze zaak. Gelukkig wist een goede vriend van mij een bedrijf waar ze professionele advocaten opleiden en waar ik eventueel geluk zou kunnen hebben. Dus ik heb met het bedrijf contact opgenomen en ik kon daar over een paar dagen terecht om te komen praten.

Alles verliep soepel en goed

Toen ik eenmaal het gesprek had, ging alles eigenlijk heel goed. Degene waar ik mee aan het praten was, was ook meteen de advocaat die mij zou helpen. We hadden een goede klik en hij legde mij alles uit wat ik moest weten voordat we het traject in zouden gaan. Daarna zouden we nog een keer afspreken om alles zo rond mogelijk te krijgen en dan de rechtbank in gaan. Ik heb dit hele traject als fijn ervaren. Alles verliep soepel en ik heb het gevoel dat beide partijen nu even zijn en daar ben ik heel blij mee.

Meer weten over het bedrijf Vallei Advocaten? Bekijk dan de website via www.vallei-advocaten.nl voor meer informatie en details over hun diensten.

Een incassobureau in Utrecht nog voor het dringend wordt

Als een klant zijn factuur ondanks meerdere aanmaningen niet betaalt, blijft uiteindelijk alleen nog maar de gang naar een incassobureau in Utrecht, over om een incassoprocedure in gang te zetten. U kunt zich afvragen of dit wel zinvol is en hoe u nu hiermee verder moet gaan. Als u op zoek bent naar een gerenommeerde leverancier, bent u bij Incassonet gevestigd in Barneveld uiteraard aan het juiste adres. U kunt gratis gebruik maken van hun diensten. U zit niet vast aan een verkapte abonnementsvorm of iets dergelijks. De kosten voor een incassoprocedure verhalen zij volledig op uw debiteur. Dát is pas service.

Incassobureau Utrecht: Als de klant niet betaalt

In een situatie dat een klant of zakenpartner zijn facturen niet betaalt, kan het zinvol zijn om een professioneel incassobureau omgeving Utrecht in te schakelen. Als betaling keer op keer uitblijft, heeft dit vaak dezelfde redenen: Ofwel is uw debiteur niet bereid of niet in staat om te betalen. In beide gevallen wordt uw onderneming echter geconfronteerd met een gebrek aan inkomsten. En als de misgelopen inkomsten te hoog oplopen, kan dat desastreuze gevolgen hebben voor het voortbestaan van uw bedrijf. De professionals van Incassonet zijn erop getraind vorderingen te innen en te zorgen voor betaling van uw factuur. Op de website van Incassonet.nl kunt u nog meer informatie krijgen over uw mogelijkheden.

Wanneer geef ik opdracht aan een incassobureau?

Wat is het minimumbedrag van een incassoprocedure waard? Dit is waarschijnlijk de meest gestelde vraag van schuldeisers gezien de moeilijke situatie. In het algemeen kan men zeggen dat het ook voor kleine bedragen de moeite waard is, omdat een bedrijf immers een dienst heeft verleend en geen tegenprestatie heeft ontvangen. Er is dus geen minimumbedrag waarboven vorderingen kunnen worden ingesteld. Als een bedrijf een hoge omzet aan goederen of diensten heeft, is het raadzaam om een incassobureau in te schakelen.

Kan ik ook zelfstandig actie ondernemen tegen de schuldenaar?

De eerste aanmaningen kunnen nog steeds zelfstandig worden verzonden, uiterlijk na de derde aanmaning is het raadzaam een incassobureau in te schakelen. Als u te lang probeert om de debiteur naar eigen goeddunken te laten betalen, kost het u te veel tijd en energie en is het uiteindelijk zelden succesvol.  

Dit kan een ICT advocaat voor jou betekenen

Heb je onlangs een sommatiebrief in huis gekregen of vermoed je dat iemand inbreuk maakt op jouw auteursrechten of intellectueel eigendom? Waar wacht je dan nog op? Neem zo snel mogelijk contact op met een ICT gespecialiseerde advocaat en onderneem samen actie. Heb je per ongeluk een afbeelding gepubliceerd zonder bronvermelding? Dan is dit relatief makkelijk op te lossen. Erken je fout en plaats een bronvermelding bij de publicatie. Geeft de maker aan dat hij of zij liever ziet dat je de publicatie weghaalt? Dan is het aan te raden om dit te doen om verdere conflicten te voorkomen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor andere intellectuele eigendommen. Alles waar auteursrecht op rust mag niet worden overgenomen of gepubliceerd zonder toestemming van de maker. Mocht dit per per ongeluk toch zijn voorgekomen, dan ben je zeker niet de eerste bij wie dit gebeurt. En waarschijnlijk ook niet de laatste.

Schakel op tijd hulp in

Een specialist kan je het beste adviseren over wat je wel of niet moet doen in een bepaalde situatie. Heb je bijvoorbeeld een conflict opgelopen op het gebied van privacy of de octrooiwet? Dan heb je het meeste baat bij een advocaat die hierin is gespecialiseerd en hier veel ervaring mee heeft. Hij of zij weet precies hoe je in bepaalde situaties moet handelen en wanneer je wel of niet in je recht staat. Het kan ook voorkomen dat je niet precies weet waartoe jouw conflict behoort. In dat geval is het verstandig om eerst hierover advies in te winnen voordat je zomaar een advocaat benaderd. Er zijn zo veel verschillende rechtsgebieden dat je door de bomen bijna het bos niet meer ziet. Om er zeker van te zijn dat het geschil goed ten einde komt kun je dit soort conflicten het beste uit handen geven aan een team van specialisten zoals bijvoorbeeld https://www.lawfox.nl/.

https://www.lawfox.nl/

Arbeidsdeskundig onderzoek

Arbeidsdeskundig onderzoek komt steeds vaker van pas als gevolg van de demografische samenstelling van onze beroepsbevolking. De vergrijzing in Nederland nadert een piek en dat merken werkgevers ook steeds vaker. Veel werkgevers hebben mensen in dienst die al tientallen jaren werkzaam zijn binnen het bedrijf. Ze hebben het bedrijf zien groeien mede dankzij de betrouwbaarheid en de loyaliteit van deze mensen. Steeds meer mensen worden in Nederland ouder op een gezonde manier. Men is bewust bezig met de gezondheid. Zo wordt het belang van veel bewegen en een gezonde voeding door velen erkend. De gezondheidszorg in Nederland, die tot een van de beste in de wereld behoort draagt daar ook aan bij. De hoogte van de maandelijkse premie wordt door velen gezien als buitenproportioneel, maar we moeten niet vergeten wat je ervoor terugkrijgt. Je gezondheid is toch het belangrijkste wat er is. Veel mensen beseffen niet hoe het er in andere landen aan toe gaat. De voorzieningen daar laten te wensen over. Toch krijgen veel mensen in de laatste fase van hun leven op de arbeidsmarkt te maken met klachten en aandoeningen. Deze veroorzaken niet zelden periodes van lange afwezigheid. Chronische aandoeningen als gevolg van ouderdom en slijtage zorgen ervoor dat er soms lastige situaties ontstaan. Iemand die langdurig ziek raakt en waarbij een terugkeer naar dezelfde functie lastig lijkt, zien we steeds vaker gebeuren. Arbeidsdeskundig onderzoek kan hierbij een oplossing bieden. Arbeidsdeskundig onderzoek via ADXpert gaat op zoek naar een oplossing waar zowel werkgever als werknemer bij gebaat zijn.

ADXpert

Arbeidsdeskundig onderzoek van ADXpert heeft al vele malen zijn waarde bewezen. Arbeidsdeskundig onderzoek gaat met behulp van psychologen, jobcoaches en arbeidsdeskundigen op zoek naar een gepaste oplossing. Vaak blijkt dat er binnen de organisatie een nieuwe, vaak aangepaste functie kan worden gevonden. Veel werknemers beschikken over een schat aan kennis die ook op andere manieren kan worden ingezet. Op deze manier blijft iemand van waarde voor een bedrijf, op een andere positie. Arbeidsdeskundig onderzoek biedt daarin kansen en nieuwe mogelijkheden.

Denken in oplossingen

Het arbeidsdeskundig onderzoek gaat uit van mogelijkheden en denkt in oplossingen. Met Arbeidsdeskundig onderzoek van ADXpert kan een uitzichtloze situatie worden omgezet in een nieuwe start. Arbeidsdeskundig onderzoek heeft voor veel organisaties het verschil kunnen maken. Wil je weten wat ADXpert kan betekenen voor een organisatie, neem dan contact op of bezoek de website.