Chernovetskomu
Image default
Offers

Een mantelzorgwoning op maat of een occasion?

Bij een mantelzorgwoning is er sprake van een compleet huis dat tijdelijk bij een ander huis geplaatst wordt. Hierdoor zijn er twee huishoudens met elk een eigen woning waardoor de privacy blijft maar de huishoudens elkaar wel kunnen steunen. Meestal verleent één van de huishoudens mantelzorg bij het andere huishouden. Een ideale oplossing om opname in een verzorgingstehuis van de zorgvrager te voorkomen of uit te stellen.

Een mantelzorgwoning van Chaletbouw Wernsen

Een mantelzorgwoning is een ideale oplossing om zorgbehoevende ouders of kinderen dichtbij de mantelzorgers te laten wonen. Zo kan een verhuizing naar een verzorgingstehuis worden voorkomen of uitgesteld en hoeven de mantelzorgers niet telkens op en neer te rijden. 

Bij Chaletbouw Wernsen kunt u een mantelzorgwoning kopen die geheel op maat wordt gemaakt. Met uw wensen als uitgangspunt bouwen zij uw zorgchalet op maat en plaatsen deze op locatie. Hierbij adviseren zij u en regelen ze de papierwinkel die bij de bouw en plaatsing hoort. 

Chaletbouw Wernsen zorgt voor een deskundige plaatsing. Hoe uw mantelzorgchalet wordt opgeleverd hangt voor een heel groot deel van u af. Bij een turnkey oplevering hoeft u niets meer te doen en kunt u uw zorgchalet dezelfde dag nog betrekken. Als u de indeling zelf wilt realiseren wordt het mantelzorgchalet casco opgeleverd. In de meeste gevallen dragen de bewoners alleen hun meubels en verdere inventaris naar binnen. De rest doet Chaletbouw Wernsen. Wanneer de woning gebouwd is, moet ook het interieur vorm krijgen. Daudi concepts interieuradvies Arnhem zorgt voor unieke en stijlvolle interieurconcepten van hoge kwaliteit.

Nieuw of gebruikt?

Mantelzorgwoning te koop? Het is natuurlijk mogelijk dat u kiest voor het kopen van een mantelzorgwoning occasion of tweedehands mantelzorgwoning. Een belangrijk voordeel van een mantelzorgwoning op maat zijn de specifieke zorgaanpassingen. Het verlenen van mantelzorg is namelijk maatwerk. Bij een occassion mantelzorgwoning is het maar de vraag of deze woning goed past bij uw situatie. Terwijl een mantelzorgwoning die op maat gebouwd is de mantelzorg juist verlicht.

Andere voordelen van een mantelzorgwoning op maat tegenover een mantelzorgwoning occasion: 

  • U kunt de mantelzorgwoning precies zo laten bouwen als u wilt.

  • De mantelzorgwoning van Chaletbouw Wernsen is zeer onderhoudsvriendelijk.

  • Een mantelzorgwoning is niet alleen waardevast, het is ook een duurzame investering. Uw vermogen blijft namelijk behouden.