Chernovetskomu
Image default
Society / Law

4 manieren om je klanten versteld te laten staan met kartonnen dozen

Bedrukken op of in kartonnen dozen is een van de belangrijkste technieken om de verpakking de wow-factor te geven en een sterke merkindruk achter te laten bij klanten. U kunt de verpakking kenmerken en bovendien een vleugje kleur(en) geven, goed gekozen grappige, slimme, brutale boodschappen toevoegen en een imago creëren dat de perceptie van uw merk zal beïnvloeden en uw klanten in ontzag zal achterlaten.

Maak een blijvende indruk met uw kartonnen dozen

Kunststofverpakkingen zijn overwegend wegwerpverpakkingen, kartonnen dozen daarentegen hebben een andere levenscyclus. Consumenten zijn geneigd om verpakkingen van karton te hergebruiken, bijvoorbeeld om goederen in huis op te slaan, of om met de kinderen te knutselen of om de kat een nieuw thuis te geven. Er zijn tal van creatieve ideeën voor het hergebruik van dozen van karton. En consumenten passen ze toe, zoals je kunt zien aan de vele duizenden video’s die op YouTube zijn geplaatst. Veel gebruikers delen hun ervaringen met online aankopen via sociale media, inclusief foto’s en commentaar met betrekking tot verpakkingen – en de trend groeit nog steeds. Bedenk hoe krachtig het zou zijn als iemand een knutselvideo zou uploaden met behulp van een kartonnen doos met het logo van uw bedrijf?

Ontwerp uw doos om een tweedelijns toepassing te garanderen

U kunt klanten helpen de mogelijkheden voor hergebruik van een kartonnen doos te begrijpen, door deze zo te ontwerpen dat het secundair gebruik ervan wordt ondersteund en om die optie aantrekkelijk te maken. Of het aantrekkelijker maken om uw doos te gebruiken dan die van de concurrentie. Zo zijn er voorbeelden van verpakkingsdozen die ontworpen zijn om er bijvoorbeeld een minicircus podium van te maken, met alle extra’s om van de doos een klein theater te maken. Voeg uw logo toe en uw merk gaat lang mee in de huiskamer van uw klant.

Ontwerp om indruk te maken

Verpakkingsdozen kunnen ook worden ontworpen om indruk te maken op de kopers, zodat ze een ‘wow’-reactie teweegbrengen wanneer ze worden ontvangen. Structureel ontwerp samen met bedrukking kan een eenvoudige doos omzetten in kunst. U kunt een doos bijvoorbeeld veranderen in een koffer en een ervaring creëren die kan resulteren in virale sociale aanbevelingen en een grote exposure voor uw merk.

De professionals van de Dozenhal kunnen uw wensen vast en zeker in praktijk brengen. Neem gerust contact met hen op om uw ideeën met hen te bespreken om te zien welke mogelijkheden er ontstaan.

Bekijk hier onze kartonnen dozen.