Chernovetskomu
Image default
Society / Law

Arbeidsdeskundig onderzoek

Arbeidsdeskundig onderzoek komt steeds vaker van pas als gevolg van de demografische samenstelling van onze beroepsbevolking. De vergrijzing in Nederland nadert een piek en dat merken werkgevers ook steeds vaker. Veel werkgevers hebben mensen in dienst die al tientallen jaren werkzaam zijn binnen het bedrijf. Ze hebben het bedrijf zien groeien mede dankzij de betrouwbaarheid en de loyaliteit van deze mensen. Steeds meer mensen worden in Nederland ouder op een gezonde manier. Men is bewust bezig met de gezondheid. Zo wordt het belang van veel bewegen en een gezonde voeding door velen erkend. De gezondheidszorg in Nederland, die tot een van de beste in de wereld behoort draagt daar ook aan bij. De hoogte van de maandelijkse premie wordt door velen gezien als buitenproportioneel, maar we moeten niet vergeten wat je ervoor terugkrijgt. Je gezondheid is toch het belangrijkste wat er is. Veel mensen beseffen niet hoe het er in andere landen aan toe gaat. De voorzieningen daar laten te wensen over. Toch krijgen veel mensen in de laatste fase van hun leven op de arbeidsmarkt te maken met klachten en aandoeningen. Deze veroorzaken niet zelden periodes van lange afwezigheid. Chronische aandoeningen als gevolg van ouderdom en slijtage zorgen ervoor dat er soms lastige situaties ontstaan. Iemand die langdurig ziek raakt en waarbij een terugkeer naar dezelfde functie lastig lijkt, zien we steeds vaker gebeuren. Arbeidsdeskundig onderzoek kan hierbij een oplossing bieden. Arbeidsdeskundig onderzoek via ADXpert gaat op zoek naar een oplossing waar zowel werkgever als werknemer bij gebaat zijn.

ADXpert

Arbeidsdeskundig onderzoek van ADXpert heeft al vele malen zijn waarde bewezen. Arbeidsdeskundig onderzoek gaat met behulp van psychologen, jobcoaches en arbeidsdeskundigen op zoek naar een gepaste oplossing. Vaak blijkt dat er binnen de organisatie een nieuwe, vaak aangepaste functie kan worden gevonden. Veel werknemers beschikken over een schat aan kennis die ook op andere manieren kan worden ingezet. Op deze manier blijft iemand van waarde voor een bedrijf, op een andere positie. Arbeidsdeskundig onderzoek biedt daarin kansen en nieuwe mogelijkheden.

Denken in oplossingen

Het arbeidsdeskundig onderzoek gaat uit van mogelijkheden en denkt in oplossingen. Met Arbeidsdeskundig onderzoek van ADXpert kan een uitzichtloze situatie worden omgezet in een nieuwe start. Arbeidsdeskundig onderzoek heeft voor veel organisaties het verschil kunnen maken. Wil je weten wat ADXpert kan betekenen voor een organisatie, neem dan contact op of bezoek de website.