Chernovetskomu
Image default
Travel

Boutique hotel

Ben je op zoek naar een hotel voor een romantische break met je lief? Vergeet de grote hotelketens met hun standaardinrichting, maar kies voor een boutique hotel. Want in een boutiquehotel staat alles in het teken van de perfecte overnachting.

Wat is een boutique hotel?

Een boutique hotel (ook wel boetiekhotel genoemd) is een kleinschalig hotel. Het is geen deel van een grote keten, maar een zelfstandig hotel met een geheel eigen sfeer en inrichting. Je merkt het al bij binnenkomst. De sfeer is warmer, het voelt intiemer en aan elk detail is gedacht. Ook de ontvangst voelt anders; persoonlijker. Het lijkt soms wel alsof je de hotelier al jaren kent (zelfs als je er voor de eerste keer komt.

Het romantische oosten

In Overijssel hechten we nog aan het Goede van Toen. Hier zijn dus nog heel veel unieke boutique hotels te vinden. In Zwolle verblijf je bijvoorbeeld in Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch, in een statig gebouw uit 1850, terwijl je in Twente zomaar een unieke kamer kunt boeken in het boutique hotel op Landgoed Twickel.

Welk boutique hotel je ook boekt, de sfeer is er altijd uitstekend. Of het hem nu zit in de excellente restaurants, het fijne hoekje bij de open haart of de wellness faciliteiten, elk boutique hotel zet alles op alles om je service op maat te leveren. Soms lijkt het zelfs of de gastheer of gastvrouw je wensen al kent voordat je ze zélf hebt ontdekt!

Op visitoost.nl ontdek je alles over de pure romantiek van een boutique hotel in oost-Nederland. Laat je inspireren, boek en kom genieten!