Chernovetskomu
Image default
Society / Law

Fiscale Advocatuur Vink Amsterdam

Vink Fiscale Advocatuur Amsterdam is gespecialiseerd in fiscaal recht. Dit betekent dat wij fiscale procedures voeren, bijstand verlenen aan accountants en belastingadviseurs en onderneming, familiebedrijven en vermogende particulieren adviseren. 

Waarvoor kunt u terecht bij Fiscale Advocatuur Vink?

Bij Fiscale Advocatuur Vink kunt u terecht met belastingzaken. Bijvoorbeeld wanneer een bedrijf of ondernemer een conflict heeft met de Belastingdienst of dreigt te krijgen, kunnen wij hen bijstaan en advies geven. Het is als ondernemer, accountant of particulier prettig om een belastingkundige aan uw kant te hebben. Geschillen met de Belastingdienst kunnen namelijk erg hinderlijk zijn of u afleiden van uw dagelijkse bezigheden. Wij zorgen ervoor dat u zich weer bezig kunt houden met andere zaken, door onze kennis van zowel het materiële als formele belastingrecht. Wij beschikken over alle fiscale kennis en de ervaring om hoogwaardige bijstand te verlenen voorafgaand aan en tijdens een fiscale procedure. Neem contact op voor fiscaal advies Amsterdam Vink Fiscale Advocatuur.

Fiscaal strafrecht

Ook voor fiscaal strafrecht kunt u bij ons terecht. Wanneer u te maken krijgt met een opsporingsonderzoek van de FIOD is het belangrijk om te worden bijgestaan door een advocaat die op de hoogte is van het fiscale recht. Hoe eerder, hoe beter. Door onze kennis van het fiscale recht kunnen wij voor u de mogelijkheid van een schikking of transactie beproeven. Wanneer het toch tot een strafzaak komt, werken wij graag samen met een strafrechtadvocaat. Kijk voor meer informatie op onze website.

Over ons

Wij werken bij Vink niet met vaststaande modellen, maar kijken juist naar elke zaak met een frisse blik. Op die manier kunnen wij maatwerk leveren op een praktische en doeltreffende manier. Wanneer u advies nodig heeft, kijken wij eerst samen met u naar alle knelpunten. Vervolgens bespreken wij alle mogelijke oplossingen. Wij denken creatief na over de mogelijkheden en zijn op de hoogte van alle fiscale en juridische ontwikkelingen. Wij denken dan ook niet in problemen, maar in uitdagingen. Of het nu gaat om een fiscaal advies of een geschil met de Belastingdienst. Met onze deskundigheid en creativiteit bent u in de juiste handen. Onze medewerkers zullen altijd rekening houden met uw specifieke belangen en geven altijd advies op maat. Betrokkenheid en openheid zijn voor ons erg belangrijk en wij hechten dan ook extra veel waarde aan een open en heldere communicatie waarbij wij korte lijnen hanteren. 

Related Posts

Welke aspecten komen er nog bij?

Laat een merknaam registreren bij een ervaren merkenbureau

Nooit meer openstaande incasso’s dankzij Groeneveld GDW