Chernovetskomu
Image default
Travel

Glamping Limburg

Limburgers staan bekend als een chauvinistisch volkje. Hun unieke taal wordt door de rest van Nederland maar met moeite verstaan. Soms vinden ze zelfs dat Limburg eigenlijk een apart land is. Heel eerlijk? Daarin hebben ze wel een klein beetje gelijk. Want waar in Nederland tref je een landschap aan vol heuvels en glooiingen, pittoreske dorpjes en idyllische vakwerkhuizen? En waar kun je zo heerlijk genieten van de bourgondische keuken? En vergeet de vloai niet!

Eigenlijk is Limburg inderdaad een beetje buitenland. Dat maakt de provincie gelijk een ideale bestemming voor een (korte of lange) vakantie. Je bent er zó, want de bereikbaarheid is dankzij de A73 geweldig. Maar hoewel Limburg eigenlijk “vlak om de hoek ligt” ben je wél gelijk in een heel andere omgeving.

Glamping: kamperen in weelde

Je kunt natuurlijk kiezen voor een verblijf in een van de bekende hotelketens. Maar je gaat niet naar Limburg omdat je meer van hetzelfde wilt. Je wilt iets nieuws zien en ervaren. Kies daarom voor glamping. Glamping, een vorm van luxe kamperen, combineert de luxe van een eigen vakantiehuis met de vrijheid van de camping.

Boek een luxe safaritent, een lodge, of een huisje. Of ga voor een bijzondere overnachting, bijvoorbeeld in een tipi, wijnvat of boomhut. Het mooie is, jij hoeft niets te doen. Wij zorgen dat alles bij jouw aankomst netjes is ingericht en schoongemaakt. Wat je ook kiest, met glamping is alles perfect voor je geregeld. Je hoeft niets te doen, behalve ontspannen.

Benieuwd welke naar glamping in Limburg? Bezoek glampings.com, ontdek de mooiste accommodaties en boek direct.