Chernovetskomu
Image default
Society / Law

Haarimplantatie met PRP plasmabehandeling

 

U kunt haarimplantatie krijgen met PRP plasmabehandeling bij Global Hair. Op aanvraag kunt u haarverlies tegengaan door naar een haarkliniek in Turkije te gaan. Daar zal een ISHRS geregistreerde haarchirurg uw hoofdharen van de achterkant van het hoofd weghalen volgens de FUE methode. Deze haren kunnen dan voor haartransplantatie worden gebruikt om haaruitval tot een halt te roepen.

Door haar te laten transplanteren middels baardtransplantatie kunt u baardhaar krijgen op wangen en kin waar dat voorheen niet mogelijk was. Met wenkbrauwtransplantatie kan met door de FUE methode wenkbrauwen krijgen die vol zijn. Global Hair kan hierover een consult geven over welke Turkse kliniek nu het beste past bij uw wensen. Zo ontvangt u de haarimplantatie met PRP plasmabehandeling die u goed kunt gebruiken.

Haren laten transplanteren via FUE

Het is erg handig om uw haren te laten transplanteren via de FUE methode waarna u een PRP (platelet rich plasma) behandeling krijgt. Een consulent van Globalhair.nl kan u hier uitleg over geven. Het gaat om het transplanteren van zogenaamde grafts of haarfollikels. Deze grafts zorgen na een haarimplantatie voor de haargroei die nodig is om het resultaat te behalen. In een Turkse haarkliniek met gekwalificeerde haarchirurgen is dit mogelijk. U krijgt dan haartransplantatie om het haarverlies te bestrijden waardoor u er niet meer kaal uitziet. Het laten implanteren van haren via FUE is om die reden tevens erg handig om een baard te krijgen of om wenkbrauwen aan te dikken. Global Hair is hierin de haarspecialist die u meer kan vertellen over deze haarimplantatie methode met PRP plasmabehandeling.

Ga naar een professionele kliniek

Ga naar een professionele haartransplantatie kliniek in Turkije en u zorgt ervoor dat u geholpen wordt door een echte specialist. Om uw haaruitval terug te dringen is de haarimplantatie van een Turkse haarchirurg gewenst. Deze kan met het transplanteren van haar op de FUE manier in combinatie met een PRP behandeling ervoor zorgen dat het hoofdhaar zeer snel geneest en u er een grote haardos voor terugkrijgt. Meer weten? Op Globalhair.nl leest u meer over professionele haartransplantatie in een haarkliniek in Turkije.

Related Posts

Gymtas en kinder rugzak

Je merk registreren

Definitieve werkkostenregeling