Chernovetskomu
Image default
Society / Law

Ik ga scheiden en had een advocaat nodig uit Ede

Een goede advocaat in Ede vinden was nog een behoorlijke uitdaging. Want ik wil wel, als ik ga scheiden, een goede advocaat hebben waarmee we goed overweg kunnen en alles goed verloopt. Dit is voor het eerst dat ik te maken krijg met een advocaat en weet daarom ook niet goed wat ik ervan moet verwachten. Daarom zocht ik een professional die weet waar hij het over heeft en mij goed kon helpen.

Een goede advocaat vinden uit Ede

De reden waarom ik een goede advocaat nodig had, was omdat ik ging scheiden van mijn man. Samen hadden we een goed leven en twee kinderen. Maar helaas overwon de liefde bij ons niet en moesten we een punt zetten achter ons huwelijk. We zijn nog steeds goed bevriend met elkaar, maar we zijn het niet met elkaar eens over wie wat krijgt. Daarom wilde ik een goede advocaat die mij goed kon ondersteunen in de rechtszaak. Na een tijdje zoeken in de omgeving kon ik toch geen goede advocaat vinden die bereid was om mij te helpen in deze zaak. Gelukkig wist een goede vriend van mij een bedrijf waar ze professionele advocaten opleiden en waar ik eventueel geluk zou kunnen hebben. Dus ik heb met het bedrijf contact opgenomen en ik kon daar over een paar dagen terecht om te komen praten.

Alles verliep soepel en goed

Toen ik eenmaal het gesprek had, ging alles eigenlijk heel goed. Degene waar ik mee aan het praten was, was ook meteen de advocaat die mij zou helpen. We hadden een goede klik en hij legde mij alles uit wat ik moest weten voordat we het traject in zouden gaan. Daarna zouden we nog een keer afspreken om alles zo rond mogelijk te krijgen en dan de rechtbank in gaan. Ik heb dit hele traject als fijn ervaren. Alles verliep soepel en ik heb het gevoel dat beide partijen nu even zijn en daar ben ik heel blij mee.

Meer weten over het bedrijf Vallei Advocaten? Bekijk dan de website via www.vallei-advocaten.nl voor meer informatie en details over hun diensten.