Chernovetskomu
Image default
Society / Law

Nooit meer openstaande incasso’s dankzij Groeneveld GDW

Voor mijn bedrijf was ik al langere tijd op zoek naar een goede deurwaarder, uiteindelijk kwam ik uit bij Groeneveld GDW. Toen ik eenmaal op de website van Groeneveld GDW terecht was gekomen, sprak deze mij meteen aan. Ik vond het namelijk erg nuttig dat zij verschillende nieuwsberichten op hun website hadden geplaatst. In deze nieuwsberichten stond erg veel nuttige informatie en voor mij zaten er ook zelfs een aantal herkenningspunten in. Zo wist ik dat ik niet de enige ondernemer was die nog openstaande incasso’s had en dat ik dus niet de enige was die gefaald had met het incasseren hiervan. Toen ik namelijk begon met mijn onderneming, wist ik dat de financiën een lastig onderdeel voor mij zouden worden. Aangezien mijn bedrijf in het begin nog erg klein was, ging ik ervan uit dat ik de financiën wel in mijn eentje kon onderhouden. Later bleek dit toch niet het geval te zijn en had ik behoefte aan Groeneveld GDW.

Goed contact met Groeneveld GDW

Toen ik enthousiast was geworden over Groeneveld GDW, besloot ik contact met hen op te nemen. Dit contact verliep meteen erg soepel en voor mij was dit de reden dat ik erg snel heel enthousiast werd. Daarnaast kreeg ik ook meteen een vertrouwd gevoel bij Groeneveld GDW en merkte ik dat er een erg open sfeer was. Zo kon ik namelijk alles vragen wat ik graag wilde weten en merkte ik dat zij erg behulpzaam waren.

Een fijne werkwijze

Groeneveld Gerechtsdeurwaarders vertelde mij eerst iets over hun werkwijze. Deze werkwijze sprak mij meteen erg aan en dat zorgde ervoor dat ik al snel besloot om met Groeneveld GDW in zee te gaan. Groeneveld GDW werkt namelijk volgens een menselijke en doelgerichte aanpak. Dit zorgde er bij mij voor dat ik dit bedrijf vertrouw en dus niet in zee ga met een incassobureau dat er een agressieve werkwijze op nalaat.

Een open bedrijf

Ik raad iedereen aan te kijken op de website van Groeneveld GDW en hier de informatie te vinden die zij nodig hebben. Groeneveld GDW is een erg open bedrijf dat u graag te woord staat!