Chernovetskomu
Image default
Travel

Overnachting in een boomhut

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond*. Boomhut overnachtingen zijn booming*. Het aanbod is inmiddels zo enorm dat het lastig kiezen kan zijn. Dus laten we beginnen bij het begin.

Wat kun je verwachten bij een boomhut overnachting

Boomhutten zijn enorm divers. Van de zelf-getimmerde (en tochtige) boomhut in de achtertuin, tot ware luchtkastelen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze een plekje bieden waar je lekker tot rust kunt komen. Je zit hoog boven de omgeving, meters van de grond. Je directe buren zijn de vogeltjes die tussen de bladeren hun nestje gebouwd hebben.

Heerlijke kinderdroom

Slapen in een boomhut is als een kinderdroom die uitkomt. Zeker als je kiest voor een overnachting in een boomhut die door www.glampings.nl is geselecteerd.  Alle boomhutten die via deze site te boeken zijn voldoen aan een aantal strenge kwaliteitseisen. Deze boomhutten zijn stukken beter dan wat je vroeger bouwde; het zijn luxe accommodaties die kunnen wedijveren met alle andere vakantie accommodaties. Qua luxe doen ze niet onder voor de rest, maar…. Dit is een boomhut!

Stellen en gezinnen

Een boomhutovernachting is perfect voor jonge gezinnen. Kinderen vinden de boomhut ge-wel-dig! Maar wist je dat een boomhut ook perfect is voor een romantisch weekendje weg met je geliefde?

Waar kun je een boomhut overnachting boeken?

Wist je dat je al in heel Europa terecht kunt voor een boomhut overnachting? Van Italië tot Portugal, van Nederland tot Slovenië. Welk vakantieland je favoriet ook is, de kans is groot dat wij je een wervelende ervaring kunnen bieden. Je boekt de boomhut overnachting via www.glampings.nl.

*Alle puns intended