Chernovetskomu
Image default
Home and Garden

Robuuste tafels

Wie voor het eerst op zichzelf gaat wonen heeft vaak nog niet zoveel te besteden. Tweedehands meubels, en goedkope meubels van de budgetwoonwinkel zijn dan een logische keuze. Maar na een tijdje wordt duidelijk waarom de prijs zo laag was. Stoelen beginnen te wiebelen en te kraken. Tafels beginnen door het intensieve dagelijks gebruik te slijten. Bovendien verlang je naar een interieur dat bestaat uit meubels die je zélf hebt uitgezocht; niet uit afdankertjes.

In elke woonruimte vormen tafels een belangrijk element. Je tafel is de plek waar je ’s ochtends ontbijt en ’s avonds bij het eten de dag bespreekt. De tafel is waar je samenkomt met vrienden en vriendinnen, voor een borrel of spelletje. Je tafel is ook het meubelstuk dat meteen opvalt zodra iemand je kamer binnenkomt.

Wanneer een meubelstuk zó intensief wordt gebruikt en ook nog eens de aandacht trekt, wil je natuurlijk een tafel die er goed uitziet. Wat doe je dan? Koop je dan elke twee jaar een, zogenaamd goedkope, tafel? Of kies je voor kwaliteit?

Robuuste tafels van eikenhout gaan veel langer mee dan goedkope meubels van (bijvoorbeeld) MDF. Goed gebouwde robuuste tafels gaan zelfs een leven lang mee. Het is dus slim om een tafel te kiezen die niet alleen robuust is, maar ook een tijdloze uitstraling heeft. De industriële tafels van Tafels99 zijn precies wat je zoekt.

Deze robuuste tafels, gemaakt van massief eiken en solide metaal zijn net zo stevig als ze ogen. Ze zijn ook nog eens enorm flexibel te gebruiken, ze passen in elke interieurstijl. Bij Tafels99 doen niet aan massa-productie, maar bouwen we alle robuuste tafels op maat. Daarvoor hebben we niet alleen een vast team professionals, maar ook een eigen werkplaats. Daardoor kun je deze robuuste tafels bij Tafels99 helemaal aanpassen aan jouw unieke woonwensen. Nieuwsgierig? Bekijk voorbeelden van robuuste tafels op onze site, kom langs in onze showroom en drink eens een kop koffie met onze adviseurs voor een tafel op maat.